Fitness Schedules

Our schedules below begin September 4. Call us at 519-756-9900 for a list of schedules prior to September 4. You can view a the full list of upcoming cancellations or schedule changes 

Monday

  • 07:00 am - Upper Body Strength and Cardio Intervals, 45 minutes - NEW!
  • 09:00 am - Hit 'em High Interval Training, 60 minutes 
  • 10:15 am - Sit & Fit, 35 minutes
  • 11:15 am - Zoomer Fitness, 45 minutes 
  • 12:15 pm - Mindful Mobility, 45 minutes 
  • 05:30 pm - Zumba, 60 minutes 
  • 05:30 pm - Spin and Tone, 60 minutes 
  • 05:30 pm - SYNRGY Circuit, 60 minutes - NEW!
  • 06:45 pm - SYNRGY Circuit, 60 minutes 
  • 06:45 pm - Yoga, 60 minutes 

Tuesday

  • 07:00 am - Spin, 45 minutes 
  • 08:00 am - Step, 45 minutes 
  • 09:00 am - Muscle Toning, 60 minutes 
  • 10:15 am - Yoga, 60 minutes 
  • 01:00 pm - Safe Zone, 60 minutes 
  • 05:30 pm - Zumba, 60 minutes 
  • 05:30 pm - Ballet Barre Toning, 60 minutes 
  • 06:45 pm - Beginner Spin, 45 minutes - NEW!
  • 06:45 pm - Yoga Flow, 60 minutes 

Wednesday

  • 07:00 am - Lower Body Strength and Core, 45 minutes - NEW!
  • 09:00 am - Calorie Blast, 60 minutes 
  • 10:15 am - Yogalates, 45 minutes 
  • 10:15 am - Sit & Fit, 35 minutes 
  • 12:15 pm - Mindful Mobility, 45 minutes 
  • 05:30 pm - Spin, tone & stretch, 75 minutes 
  • 05:30 pm - Strong by Zumba, 60 minutes
  • 06:30 pm - Pilates, 60 minutes
  • 06:30 pm - SYNRGY Bootcamp, 60 minutes 

Thursday

  • 07:00 am - Spin, 45 minutes 
  • 08:00 am - Morning Muscle, 45 minutes -NEW!
  • 09:00 am - Muscle Toning, 60 minutes 
  • 10:15 am - Yoga, 60 minutes 
  • 01:00 pm - Safe Zone, 60 minutes (free program) 
  • 05:15 pm - Women on Weights, 60 minutes 
  • 06:30 pm - High Intensity Spin and Core, 60 minutes 
  • 06:00 pm - Cardio & tone, 60 minutes 
  • 07:15 pm - Yoga, 60 minutes

Friday

  • 07:00 am - Full Body Strength, 45 minutes -NEW!
  • 09:00 am - Zumba, 60 minutes 
  • 09:00 am - Spin, 45 minutes 
  • 10:15 am - Cardio and Core, 45 minutes 
  • 10:15 am - Sit & Fit, 35 minutes  
  • 11:15 am - Zoomer Fitness, 45 minutes 
  • 05:30 pm - Total Body Interval, 60 minutes 

Saturday

  • 08:15 am - Spin, 45 minutes 
  • 09:00 am - Weekend Fix, 60 minutes 

Sunday

  • 09:00 am - Spin, 45 minutes
  • 10:00 am- Work It Circuit, 60 minutes
Search

Newsletters & Social Media:

Connect with us & subscribe to our newsletters.

Site Search Icon
Fitness Banner